Dråper og blå himmel…Vakkert! / Naturbilder

Som jeg har sagt før, så har vi hatt annenhver dag sol og tåke her på Hurumlandet.. Så disse bildene er ikke fra i dag, for i dag har det vært tett tåke hele dagen! Temperaturen har ligget litt på pluss siden, men der vi gikk tur i dag, var det mye is og frost!

Tar nok tid å tine all isen som har lagt seg over naturen, og noen steder er det bart, andre steder er det skjøytebane.. Kjøpte meg nye brodder i dag, og håper de holder seg på skoene, så jeg kan gå trygt..

I dag ble Bjørn med på tur, og vi gikk en kort runde. Jeg hadde bestemt meg for det, siden hælene mine krangler.. Var ikke så vanskelig å gjøre det i dag, for var ikke noe topp vær å gå tur i. Men en liten runde på litt under en time, fikk vi til. 

I går derimot, var det strålende sol og påskestemning i skogen.. Så da klarte jeg ikke å begrense meg, og gikk alt for langt. Fikk svi på kvelden, men jeg fikk da tatt mange flotte bilder! Noen av de bildene kan du se i i dette innlegget!

Dråper og blå himmel…Er det ikke vakkert!? 


#dråper #blåhimmel #himmel #blå #vann #dråpe #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #sol #vinter #blogg #blogginnlegg 

 

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG! 

ØNSKER DEG EN SUPER FREDAGSKVELD!
 

Siste innlegg