Krystall dråper! / Naturbilder

Det er mye flott ute i naturen nå! “Krystaller” over alt!..Ja det begynner å tine enkelte steder, og da blir de til perler..Perler som henger på en snor..Eller i en snor.. De må bare fotograferes disse nydelige krystallene som lyser mot meg! Noen “perler” ble det også i dag, men de får komme i et senere innlegg..

Noen ganger ser jeg ikke hvor vakre de er før jeg kommer hjem og får bildene på skjermen..Herlighet så vakre noen er!! Jeg blir ofte helt forundret over hvor mye liv det kan bli i en dråpe!! 

I dag har vi hatt et flott vær her på Tofte. Jeg skulle gå en kort tur, da jeg sliter med smerter i bena, eller hælene.Men når jeg kom ut og begynte å gå, ja da måtte jeg bare gå mer.. Sol, vår i lufta, og stedvis bart. Andre steder lå det is og frosten hang fortsatt på trærne! Så jeg fikk litt av alt i dag! 

Ja jeg var ute i nesten 3 timer, og gikk over 10 000 skritt..Er ikke lurt vettu..så nå får jeg igjen for det nå i kveld med vonde ben! Men det ble noen flotte bilder, og da kan jeg jo sitte å ordne med bilder resten av kvelden..

Kos deg disse “krystalldråpene”! 


#dråper #krystaller #vann #frost #kaldt #vann #natur #naturkunst #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilde #foto #hobbyfotograf #amatørfotograf #blogg #bilder #blogginnlegg #naturblogg 

 

Har du hatt en fin dag? Har du hatt sol eller har det vært kaldt der du bor? 

HA EN RIKTIG GOD KVELD! 
 

 

 

 

Siste innlegg