Sol i går, tåke i dag! / Hunde og naturbilder

Turen gikk i nabolaget, og ned til sjøen ved Ramsvik. Opp gjennom hyttefeltet og gjennom nabolaget på oversiden hjemme igjen.. Det var kaldt, men ikke iskaldt. Sånn passe, om du spør meg.. Men jeg blir jo så fort varm..Så jeg er ingen god pekepinn. Har glemt å se på gradestokken..

Det har vært tykk tåke i hele dag! Det kjennes på hodet mitt, for jeg er veldig “værsyk” og får et bomulls hode ved tåke og nedbør. Men tåken gir en mystisk og dunkel natur. Det er akkurat som om noen har skrudd av fargene.. Særlig nå som vi har frost i tillegg! 

Frosten er så vakker..Så jeg helt glemmer at det ikke er sol og lyst..For jeg virkelig elsker det hvite, taggete som henger rundt på nesten alt av natur! I går skinte solen på det, og ga enda bedre motiv, men jeg fant noen fine motiv i dag også..uten sol..De kommer i et senere innlegg. 

Men landskapet er jo også flott når det er tåke! Selv om det er mørkt, og dunkelt, så er det litt magisk! Ser nesten ut som en trollskog! Sol i går..Tåke i dag! 
#tåke #vinter #frost #landskap #hund #hunder #hundetur #hundeliv #hundeblogg #blogg #blogginnlegg #natur #naturen #naturfoto #naturbilde #naturofotografi #fotografi #foto #bilde #friluft #friluftsliv #ute #tur #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Har du hatt tåke i dag? 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!
 

Siste innlegg