Nyter siste kveld i 40 åra, og jammen kom det blomster på døra!!

God kveld i stua! 

Det er lørdag, og det er min siste kveld i 40 åra.. Syns det virker så rart, for når jeg var ung, da var man “eldgammal” når man ble 50 år! og jeg er jo ikke sååå gammel.. Føler meg fortsatt ung i sinn. Selv om kroppen ofte føles som en 90 åring. 

Men man merker jo på barna sine at man blir eldre, for de vokser jo, og de begynner å få sine egne liv! Det er rart hvor fort tiden plutselig går.. Var en god stund jeg syns tiden stod stille..Det gikk ikke fremover..men nå..Nå flyr årene så alt for fort.

Jeg har lært meg at vi skal ta vare på hver dag vi får..Man vel aldri hvor mange dager man får..Har lært det den vonde veien, med å miste mange så alt for tidlig..Det er ikke rettferdig! Men sånn er livet! Livet gir, og livet tar…

Før likte jeg ikke å feire bursdager. Det er et styr, og mas, og jeg er en person som ikke liker så mye oppmerksomhet. Eller at det skal bli så mye fokus på MEG.. Så jeg har aldri likt store selskaper. 

MEN jeg har forstått, etterhvert, at man skal faktisk være takknemlig for at man får lov å bli et år eldre!! Tenk alle de som ikke fikk det.. 

Så jeg har begynt å sette pris på bursdagen min,men jeg orker fortsatt ikke å sette i stand store selskaper eller party! Jeg feiret 40 års dagen min med en stor familiefest. Da endte jeg på sykehuset med et stort epelepsi anfall.. Det var forårsaket av blant annet stress.. 

Så vi har ikke så god erfaringer med store selskaper her i huset…hihih. Så i år, altså i morgen, da blir jeg 50 år! Den feires stille og rolig på Toftes eneste spisested Breiangen. Jeg og Bjørn har bedt med oss mine to sønner og svigerdatter til en liten middag der. 

Det passer meg utmerket! Jeg slipper å styre og stelle, og kan ta dagen helt med ro. 

Det var veldig overaskende og koselig å få to blomsterbud på døra i dag! Det er jo siste dag for utkjøring, og jeg bor litt unna min familie, så derfor fikk jeg blomster i dag, på min siste dag som 40 åring!! DET var jo så koselig! 

Den første som kom var fra mine to stedøtre, Therese og Andrea. De bor i Oslo, og det var kjempe koselig å få en flott bukett fra de..pluss en boks med nydelige sjokolader med lakris! Nammm..Lakris er min favoritt!! Tusen takk!

Så gikk det en time, så kom det en blomst til på døra, det var en flott kurv med masse nydelige blomster! Den var fra min bror Roger med familie. De bor også i Oslo. Tusen takk til dem som også husket meg! (mobber alltid brodern, for han husker ikke bursdager..) 

Såååå koselig! og plutselig så gikk det opp for meg! Jeg blir vist 50 år i morgen!! Jeg får nyte siste kveld som 40 åring! 


#4oåring #50åring #gammel #ung #blomster #gave #selskap #party #bursdag #takk #blomsterbukett #blogg #foto #bilde #fotografi #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Nyt kvelden, vær glad for hver dag og kveld du får! Ikke vent, livet er nå!! Uansett alder!!

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG NATT!
 

Siste innlegg