Nydelige dråper i vakkert sol lys! / Naturbilder

I dag var dagen for vakre dråper! All denne frosten som omsluttet det meste av naturen i går, smeltet bort da været hadde bestemt seg for å vise seg fra sin beste side i dag! 

I går lå tåka tykk over Hurumlandet, i dag hadde vi en himmel som begynte i de tidlig morgentimer med rosa og lilla skjær. Siden gikk det over i et gul oransje teppe over sola! 

Dagen ble avsluttet med en himmel som lyste i alt fra rosa, lilla, oransje, rød, og dyp rød farge! Det er bare sååå vakkert! Men når jeg gikk igjennom bildene jeg tok før i dag, så var det også mange flotte bilder med sol lys!!

Jeg gikk turen i hyttefeltet ovenfor fjorden, men solen fulgte meg det meste av turen, så jeg prøvde å fange lyset i dråpene i dag. Det klarte jeg, og syns jeg fikk mange flotte bilder. Enda flere er det, og de kommer nok i et innlegg i morgen! 

Nyt disse nydelige dråpene i vakkert sol lys!!


1


2


3


4


5


6


7


8


9


10  #dråpe #dråper #sol #sollys #himmel #vann #regn #fuktig #vått #farger #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #naturkunst #nærbilde #makro #macro #nærbilde #hobbyfotograf #amatørfotograf 

 

Fant du noen favoritter blant disse bildene? Da blir jeg glad om du legger igjen en liten kommentar om hvilket, eller hvilkene.. 🙂 Takk for at du titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på! Takk for alle fine og gode kommentarer! 

TUSEN TAKK!

HA EN FORTSATT GOD KVELD!
 

Siste innlegg