Til og med spindelvevet frøs til is!! / Naturbilder

En kald dag! Men det er jo vinter..Bare en litt rar vinter. Grønn, med innslag av is! ja det bare legger seg en hinne over naturen, også har vi liksom vinter! Ingen snø, ikke noe hvit, bare en glinsende isbelagt natur! 

Det er veldig fascinerende om du går å titter på de små tingene i naturen. Særlig nå med frosne dråper, og andre morsomme ting som man ikke alltid ser. Men går du litt nære, og studerer naturen, ja så er det mye flott der ute! Mye av dette ser jo ut som smykker!

Bare se på disse bildene her, Det er bitte lite, men så flott! Frosne spindelvev som lager de underligste fasonger.. Jeg blir så fascinerte.. Det er helt magisk! Er DU opptatt av det lille? Det som egentlig er så si usynlig, men allikevel så gjør det så mye ut av seg! 

Legger du merke til slike små ting i naturen? Vist ikke, så se litt nøyere neste gang du går i naturen, det er utrolig hva du ser! og i dag så var til og med spindelvevet frosset til is!!


#frost #kaldt #vinter #is #iskunst #natur #naturen #naturkunst #naturfoto #naturfotografi #naturbilde #fotografi #foto #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #makro #nærbilde #macro #dråper #friluft #ute 

 

HA EN FORTSATT GOD KVELD!
 

 

Siste innlegg