Naturen er innkapslet i et tykt islag! / Naturbilder

En dag med masse is, og ikke god deilig myk is til å spise..Nei..speilblank is på bakken! Fra man satte foten utenfor døren, så var man i fare.. Det var tykk tåke her på Hurumlandet, så jeg tenkt det ville smelte raskt. 

Men nei..Det holdt seg glatt og var egentlig livsfarlig å begi seg ut på tur! Men jeg snudde i bakken hjemme, og gikk hjem å hentet brodder. Alltid beredt!! Nå skulle jeg være trygg. Men det var altså så glatt, og is oppå grusen som var strødd. Så det gjaldt å gå forsiktig..

Det verste var å komme seg ned til skogen for inne i skogen kunne jeg gå utenfor stien, og følte meg ganske trygg. Det gikk saktere en vanlig, og jeg var ute i nesten 3 timer! Men gikk ikke langt, så det var føre som gjorde at det tok tid. 

Men jeg kom helskinnet hjem, uten å ha falt! Det syns jeg var helt utrolig, og jeg var glad for å komme hjem og inn i varmen! Naturen var kald, og ja, den var innkapslet i et tykt islag i dag! 
#frost #kaldt #is #glatt #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #friluftsliv #ute #tur #naturkunst 

 

HA EN RIKTIG GOD KVELD!

 

Siste innlegg