En tur med hundene i snø landskap! / Natur og hundebilder

I dag gikk tur med bil opp til Røskestad vannet. Så gikk jeg en times tid innover sånn at jeg kom meg ned til vannet igjen. Det har falt bitte litt snø i løpet av natten, og det var så vakkert!! Så jeg var nok ute i over to timer i dag!

Jeg liker at det kommer litt snø.. Akkurat passe, ingenting å måke, og samtidig så ser det rent og pent ut! Jeg ble gående å se etter snøfnugg, for det var en lett snø, som la seg på grener og så bare mykt og godt ut. Se tidligere innlegg der jeg fikk nærbilde av et snøfnugg. 

Jeg tittet også mye oppover, for her har jeg truffet på to forskjellige ugler tidligere. Haukeugla og Spurvulga  Så jeg hadde et håp om å se de igjen.. Men nei, ingen dyr å se i dag. 

Så da ble det noen hundebilder, og litt landskapsbilder. Det er jo vakkert med hvit fin snø!! Kanskje er dette den siste snøen i år? Det skal sies at alt det hvite fine, er nå i kveld borte, og byttet ut med speilglatte overflater på vei og sti…. 
#landskap #friluftsliv #friluft #tur #hundetur #hunden #hund #hunder #hundeliv #hundebilder #hundeblogg #blogg #blogginnlegg #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #vann #snø #vinter #vinterbilder 

 

HÅPER DU HAR HATT EN FIN DAG! OG JEG ØNSKER DEG EN FORSTATT GOD KVELD! 

Takk for at du titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på!

TUSEN TAKK!

Legg gjerne igjen en hilsen, så går jeg gjerne innom DIN blogg! 
 

  1. Jeanett Michelle: Joda..det kan fortsatt komme masse snø..men nå begynner det å lokke og li mot vår..så da for den ikke lov å være her så lenge..Tusen takk! Det samme til deg! 🙂

  2. Nydelige bilder med vakkert landskap, og så fine du og hundene er<3 Her hadde vi ordentlig "winter wonderland" for bare noen dager siden med masse snø, men dessverre har det regnet så mye at nesten alt er borte. Veiene er glatte, og temperaturen ute er ikke noe å skryte av. Håper vi får litt mer snø før våren kommer for fult. Den nærmer seg jo faktisk med stormskritt, noe som er helt rart å tenke på. Ha en fortsatt fin ettermiddag/ kveld!<3

  3. Hanne: Tusen takk! og ja det gjelder nok bare å trene..jeg har trent mye bli og bli sittende..og kontakt trening..så de VET de får god bit når det er over! og de er matgale og gjør alt for en liten tørr bit..hihi Men når jeg fikk valpen, så tenkte jeg nå må jeg nok trene masse..men hun tok etter de andre og var sååå flink fra valp av..(nå er hun over året)

  4. Så vakre hunder du har!! Hvordan får du til å ta så flotte bilder av dem alle tre sammen? Det får jeg aldri til her! 🙂 Nydelige bilder:)

  5. spisogspar: Tusen takk! ja her også..så godt jeg fikk en tur i snø landskap før regnet tok det.. 🙂

  6. Flotte bilder, hundene er så søte i de fine vinterdressene sine :)) Ja her har det begynt å regne igjen, og speilglatt på veiene….!

  7. Skal kjøre pent:). Ja enten så kan vinteren komme for fult så vi slipper det uforutsigbare været som er nå om dagen, eller så kan våre komme ja. Så man kan ta masse flotte naturbilder:).

  8. fruensvilje: Ja jeg er som regel ute på tur ved 10 -1030 tiden hver dag..har liksom blitt en vane..og hundene begynner å stå å vente da..hihih. greit å få det unna også..ja synd at den lille snøen vår forsvant..det var helt passe som du ser på bildene..hihih.

  9. Mona: Uff..da må du kjøre forsiktig i morgen..håper det er bedre i morgen..nå er det jo kaos overalt! ja alt det hvite er nå borte..synd..men greit om våren har tenkt å snike seg frem..hihi. Tusen takk!

  10. Like flotte bilder i dag:)!
   Er utrolig fint med snø, og det blir så mye lysere ute. Jeg skulle gjerne hatt masse snø, så jeg og hundene kunne gått på ski hver dag! I dag kom det litt, men snudde fort når det begynte å regne. Så i morgen blir det nok fint på jobb (lastebilsjåfør).
   Ha en fin kveld videre:)

  11. for en herlige tur ) ja det kan nok være lurt å ta turen tidlig om været er fint,skifter det til dårligere vær skjer det oftast tidlig ettermiddag .
   Mye snø har krympet her også,men jammen har vi mye fortsatt )

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg