Morgenfugl!? / Naturbilder

God morgen alle samme! 

Er det en god morgen? Har du det bra? Er du en morgenfugl? Ja det er vel ikke alle som er morgenfugler, og mange vil nok svare nei på alle disse tre spørsmålene.. Mange må “morra” seg litt, før man eventuelt kanskje kan svare ja på disse spørsmålene. 

For det er gjerne sånn at kroppen trenger litt tid på å våkne. Mens andre er våkne med en gang de åpner øynene.. Urettferdig? Ja, det er det.. Vi er forskjellige, og man får trøste seg med at da har man andre ting, som denne morgenfuglen ikke har..

Men disse fuglene, de ER morgenfugler! Glade, livlige, og fulle av liv tidlig på morgenen.. Kanskje de kan gi DEG en god morgen? 


#fugl #fugler #fugleliv #norskefugler #dyreliv #dyr #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #hobbyfotograf #amatørfotograf #fotografere #godmorgen #morgenfugl 

 

Fikk du ikke med deg innleggene mine i går? Da kan du se de her: 

Brrr.. Det er kaldt, dråpene fryser! 

Vannet har krefter, og ofte et mykt utseende!

To herlige dalmantinere!

Da må du har en riktig GOD DAG! uansett om du er morgenfugl eller ikke..

Nyt dagen! 

  1. Margrethe: Tusen takk! ja, jeg var også sånn..opp uten å mukke..og like blid!! men nå…grrrr..men er jo litt fordi kroppen er sliten..og vond..jeg sover ikke den dype søvnen..så føler meg ikke uthvilt når jeg står opp..men må opp fordi kroppen verker..men holder det for meg selv..så bare jeg slipper å stresse…

  2. Så herlige bilder – og ja, jeg er en morrafugl – en skikkelig en! Jeg er blid når det måtte være – står hele arbeidsuka opp klokka seks – like blid 🙂 ja, det er sant altså!

  3. frodith: Ja det er vel godt innenfor…men er du blid da kl 0530?? hihihi..jeg liker ikke å ligge å dra meg..men akk..kunne vært blidere..og sett lyst på livet! hihih- Tusen takk!

  4. Nydelige fugler 🙂 Så flink med bildene du atte:-) Jeg er nok en morgenfugl egentlig 🙂 Kl 05:30 er vel ganske morgenfugl -aktig 🙂

  5. fruensvilje: Takk for det! og ja, det er koselig med fuglebrettet…litt mindre fugler..ser at nabokattene sniker seg opp mot det her..så de tør vel ikke.. Ha en god dag!

  6. Helga Annie Sriskantharajah: Takk for det..ja jeg har det heller ikke godt før jeg har fått “morra” meg, og fått i meg noen smertestillende..så orker ikke mas.. alt må gå i mitt tempo..uff..ja det er kjedelig..Du må ha så god dag du kan!

  7. natheless: Tusen takk! ja jeg er ikke akkurat smør blid om morgenen..men må opp når jeg våkner..og “morra” meg.. Så lenge ingen maser på meg, så går det greit.

  8. Fine morgenfulger. Jeg liker å stå opp tidlig, men etter nyttår har det ikke vært som vanlig med influensa og tull. I dag ble jammen klokka halv åtte før jeg åpnet øynene. Sent for meg, men sikkert tidlig for andre! 🙂

  9. Så nydelige fugler du har på brettet 🙂 Koselig å sitte å se på slike. Vanligvis har jeg også mye glede i meg om morra’n – sett bort fra at kroppen ikke virker før det har gått noen timer… I dag – har dieselbil og jobber i Oslo – da ble det tog i dag. Ikke like kvitrende da gitt 😉

  10. God dag 🙂 Dagen blir veldig fin, og å starte med å titte på så vakre bilder av morgenfugler gjør den bare bedre 🙂 God Tirsdag til deg.

  11. God morgen .Koslige bilder fra fuglebrettet hos dere i dag )) jeg hadde en fin start på dagen siden jeg fikk en trivelig frokost sammen med elste sønn )) nå har han reist tilbake til Melhus og jeg må vaske litt hus ,skal uansett kose meg med dagen

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg