Jeg har funnet en ny tur sti!! / Natur og hundebilder

Jeg bor på en idyllisk plass! Tofte i Hurum! Her er det mange tur muligheter, og jeg har nok bare oppdaget en liten brøkdel. Jeg er innflytter til denne plassen, og har ingen familie herfra eller noen andre kjente fra gammelt av som bor her. Men har fått mange venner og bekjente etterhvert! 

Jeg er opprinnelig fra Asker, så det er ikke så langt unna. Men Hurumlandet, har alltid vært et sted på landet for meg.. Jeg er veldig glad for at vi valgte akkurat Tofte, for her trives vi veldig bra! Vi har både sjø, vann, skog og fjell!

Jeg har fått mange nye tips om steder å gå, og driver fortsatt å tester ut nye runder. Denne skogen jeg kom over her, var det ingen som har fortalt meg om, men jeg så en sti, og prøvde bare å gå. Første gang var på juleaften, og jeg ble så overasket over at det var så mange forskjellige stier når jeg kom inn i skogen. Den ligger i gå avstand hjemme fra også.

Så jeg har gått der to ganger etterpå, og prøvd ut andre stier inne i skogen. En perfekt oversiktlig skog! Man kan gå tvers over skogen og komme ned ved Ramsvik, men man kan også gå en runde inne i selve skogen. Det var til og med flere utsikts poster. Så dette ble en flott ny opplevelse! 

Her er noen av bildene fra sist tur i denne nye skogen min!
#tur #skog #friluftsliv #friluft #hund #hunder #hundetur #utsikt #sol #landskap #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilde #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #ute #hundeliv 

 

Takk for at du titter innom bloggen min, og at du legger igjen hyggelige kommentarer! Det setter jeg stor pris på! 

TUSEN TAKK!

HA EN FORTSATT GOD KVELD! OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER! 
 

 

Siste innlegg