Fjell dråper! / Foto

Jeg er fortsatt på fjellet, nærmere bestemt Haglebu. Det har vært noen våte dager nå, og i dag har det regnet jevnt og trutt i hele dag. Men nå i ettermiddag minsket det i styrke. Så jeg tok med kameraet ut og jaktet på dråper! 

Jeg gikk tur med hundene litt tidligere, og da regnet det så mye at jeg ikke tok det med. Nå var det lett regn, men mye fuktighet, så kameraet dugget mye. Ikke lett å få fokus på dråper når linsen ikke er helt klar! 

Men jakten ga da noen fine dråper! Jeg syns det var litt vanskelig i dag, for det var mye folk ute, og jeg merker at jeg faktisk må ta meg litt tid når jeg driver med disse dråpene. Det var ikke lett med tre hunder i bånd, og folk som kom hele tiden. 

Jeg prøvde spesielt å få dråper i fra “skjegget” som henger på trærne, men de er som regel så små, at det var vanskelig å få fokus. Lyset gjordet det også vanskelig, så av mange bilder som ble tatt, var det ikke mange som var fine.. 🙂 Men det er alltid like spennende å se hva man har fått.

Så her er noen fjell dråper fra jakten i dag! 


#dråper #dråpe #makro #macro #nærbilde #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #foto #bildet #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #friluftsliv #fjellet #skogen #vann #vått 

 

Håper DU har hatt en fin dag, uten for mye regn! 

Ha en RIKTIG GOD KVELD OG NATT! 
 

12 kommentarer

Siste innlegg