Gjenbruksuke!

Jeg prøver meg på en utfordring til denne uken! og det er Kristin i sparing.blogg som har satt igang. se hennes blogg og innlegg om dette her: http://sparing.blogg.no/1459177977_28032016.html

Jeg er veldig for gjenbruk, og har alltid vært et loppemarked menneske..ELSKER å gå å titte..Men det blir som regel ikke med titting, og det blir med mye hjem, ofte også unyttige ting! Så jeg må begrense dette nå. For jeg har ikke plass til mer her hjemme. 

Jeg fant bare to ting som vi nå nylig har kjøpt brukt. Dette var via en kjøp/salgs gruppe på nettet, og på Finn.no. Men det skal nevnes at vi har masse møbler, ting og tang som er arvet i huset vårt. Her er hele spisestua arvet, hele sofagruppa, tepper, kommoder, skjenk, ja, MASSE! Jeg er ikke så glad i nye “straite” møbler..De må ha litt sjel.. 🙂 Hele campingvognen er også innredet med ting fra kjøp/salg sider. 

Vi har også masse pallemøbler ute i hagen, dette har jeg skrevet og lagt ut bilder av før i et innlegg http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.edit&ar_id=47083036 Så se gjerne innom dette innlegget. 

Så de to tingene jeg legger ut i dag er:

Et kistebord med rom inni. Som vi har mellom godstolene. Det ga vi 500,-

Jeg vil tro dette koster mellom 1000-2000kr nytt. Da det er massiv tre. 

Det andre er: Peis, Den ga vi 2000,-

Den vil mannen min tro ligger på rundt 15-20 000,- ny. 

Jeg har som sagt slutte å gå på loppemarked, men alle vet at jeg er glad i gamle ting, så de spør gjerne meg når de skal kaste eller gi bort til en billig penge. Jeg arver også masse klær! Dette er fordi jeg hater å gå i butikker å prøve klær. Så da er det mye bedre å få en søplesekk med klær og prøve i ro og mak hjemme. 

Håper dette var et greit bidrag til gjenbruksuken som mange deltar i. 


#gjenbruk #bloggsparelapp #gamleting #pallebord #pallestol 

 

Vil du være med på utfordingen? Se innom bloggen til sparing.blogg.no 

Ha en god dag! 
 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg