Man tar det man har! Gjennbruk!

Jeg er opptatt av å bruke ting man har, og gjerne gjennbruk som så mange andre. Det var en som hadde lagt ut noe om gjennbruk for en stund siden, hvor jeg sa vi hadde laget et palle pyntebord (skjenk) av paller. Dette har vi ute på verandaen.  Vi har også palle bord på hjul.

Sånne elektrotrommler er flotte til å lage stoler av, men den er litt i største laget! Men tøff på en stor plass! De kan også bli flotte runde bord, store eller små. Så man kan lage en hel utegruppe av disse tingene. 

Jeg ryddet litt i bildene, og kom over disse. Så skal jeg ta bedre bilder av de til sommeren. Det er holdbare og morsomme møbler, litt utenom det vanlige. For man kan male, beise, eller gjøre hva du vil med dem. Sette sitt personlige preg. Alt dette vi har burde vært malt, men jeg er så treg, så det blir nok kanskje gjort en gang.. Jeg liker også når det ser gammelt ut, så det gjør meg ingen ting. 

Her er de pyntet med to herlige dvergpinschere og et kull med valper….hihih


Her er det laget en skjenk, med to skuffer og hyller til å sette pynte ting eller tv. 

Her har vi laget et bord, med hyller under og på hjul. 


Trommel stol, Disse kan også bli flotte runde høye eller lave bord. Vi har et høyt bord som står på verandaen som bardisk. Men fant ikke bildet av det. 
 

Takk for at du tittet innom bloggen min!

Ha en god kveld! 

 

#gjennbruk #utemøbler #trommel #paller #gammelt #hund #sommer #valper 

24 kommentarer

Siste innlegg