Strålende sol! og “vår følelse”! (hundebilder)

I dag gikk turen rundt ved Ramsvik. Det er en fin tur men ofte mange turgåere. Så i dag ble det båndtrening for hundene. De trenger jo det også, så det er helt greit. Slipper båndene innimellom når jeg har god oversikt. Det var fint føre, lite is og bare flekker og skaresnø innimellom. Gikk med piggskoene, så er jeg litt tryggere når det er litt usikkert underlag. Det er utrolig hvor fort det begynner å spire og gro her ute på Hurum. Det er knopper på trærne, og plantene begynner å få farger. 

Jeg begynner å forstå kameraet litt bedre. Fikk litt tips i går, og nå begynner jeg å klare å stille inn til det jeg selv ønsker. Er om å gjøre å ikke gjøre det mer komplisert en det er! DER har jeg litt å lære.. hihi. Det er deilig å ikke fryse på fingrene, og brillene dugger ikke hver gang jeg skal ta et bildet. 

Cessy er i en alder hvor hun er å betegne som ungdom..Så jeg får ikke henne alltid til å stå eller være der jeg vil hun skal være når jeg skal ta bilder. Men med tålmodighet og litt ekstra tid, så går det da til slutt. Syns jo egentlig hun er, og har vært utrolig flink! Zevs ser jo ofte ut som om han kjeder seg! og virker uinteressert i det å være med på bildet..Sånn er han enda, så jobber med å få han litt mer GLAD.. Jayli hører stort sett på meg, bare det ikke er mat i nærheten av der hun skal stå.. DA hjelper ingenting! 

Det er ikke bare å få tre stk hunder til å stå og gjøre som en vil. Men tar det som en utfordring, og det blir jo litt trening ut av det.. Hverdags lydighet kaller jeg det..hihi. MIN hverdag.. #hund #hunder #tur #hverdag #hundeliv #hundeblogg #vinter #snø #sol #kjæledyr #blogg

6 kommentarer
  1. Filippa & Safir: hehe..ja de er herlige! og passe størrelse når helsa sier nei til stor hund! De er store i hue..og små i kropp! Så føler jeg har en “ordentlig”hund..om du skjønner..ikke noe veskehund! Krever det samme som en vanlig hund..og kan være med på alt en stor hund kan..så passet meg midt i blinken! Så ja, er et flott valg! når man er vant til hund.. Er ikke en førstegangshund syns jeg..;-)

  2. Det er jo sant, ser jo det når du skriver det faktisk 😀 Haha! Jaja, det er som du sier mye lettere som kjenner dem og ser dem daglig da. Hehe! Synes jo de er så skjønne! <3 <3 <3 Har jo begynt å kalle de tripp, trapp og tresko. Så jeg sa til T i går at han måtte komme å se på tripp, trapp og tresko, og han bare: "Hva i all verden snakker du om!?" Men når han fikk se dem, så sier han at de var jo helt herlige! Så nå vil vi ha en dvergpincher, men når det blir vet vi ikke. Men en vakker dag 🙂

  3. Filippa & Safir: Tusen takk! De er egentlig veldig forskjellige..hihi.. men jeg har hørt at andre ikke ser det.. Jeg pleier å skrive navnene under bildet i den rekkefølge de står..så vet du det..hihi.. Zevs er bred i ansiktet. litt lysere en de andre, og i kroppen er han GUTT. Jayli har krøllhale og Cessy har rett hale..eller sabel som det heter..i ansiktet er Cessy mye spissere en jayli.. også ser jeg det veldig godt på øynene dems! Men sånn er det..jeg ser dem hele dagen! så skjønner at dere ikke ser forskjell.. hihi..

  4. De er så nydelige! Sånn bortsett fra at de er forskjellige i størrelse, i alle fall litt. Så lurer jeg på hvordan i all verden du kan se forskjell på dem, for hver gang jeg ser dem forsøker jeg virkelig å finne ut av hvem som er hvem uten å se på navnene nedenfor på bildet. Men får det ikke til 😛 Så bare lurer, hvordan ser du forskjell på dem, når de er så like? <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg