Tur til Østnestangen fyr på Hurum! (Hundebilder)

I dag gikk turen til Østnestangenfyr på Hurumlandet. Det er en er ca 2 timers tur med veldig ulent terreng. Vi må klatre rett opp, så er det bakker opp og ned frem til fyret som ligger ute på en tupp. Det blåste friskt, men jeg hadde forventet enda mer vind. Tydelig at “Tor” har gitt seg.. Men vinden var sur, og hundene gjemte seg bak fyret og bak en bod som står der. Jeg tok litt bilder av sjøen som bølget opp på svalbergene. Vakkert! 

Jeg prøvde meg på noen bilder ute forran fyret, men akk.. de pyse hundene mine syns vinden var ekkel, og det var nok litt kaldt. Så de huket seg sammen, og med ører bakover og et surt uttrykk, ga jeg opp. Vi gikk litt innover fra fyret, og tok litt bilder utover sjøen på en plass som var i le av vinden. Det ble da noen fine bilder! 

Vi gikk sammen med en annen tur venninnene i dag, som har en cainterrier. Det var sørpe, is og bart på stiene. Men helt fint å komme seg frem. Det er ikke lenge før vi har bar bakke her på hurumlandet om + gradene holder seg. I dag var det litt sol og litt skyet, men herlig temperatur! 

Vi møtte på mange turfolk, og Cessy må bjeffe på alle! Håper hun snart gir seg. Hun ser jo at de andre ikke gjøre det.. men det kommer seg nok. Etter turen har jeg bare slappet av å redigert og ordnet med bilder. Så foreløpig har jeg klart å gjøre INGENTING. Mannen min hadde lest på bloggen at jeg skulle ta ned nissen på verandaen, så den var han plutselig ute å demonterte. Så nå er julen borte her også! 

Håper du også har hatt en bra dag! Fortsatt god helg! #hund #hunder #kjæledyr #hundeblogg #blogg #hverdag #tur #sjøen #tur #skog #hundebilder #foto 

 Surt og kaldt!


Brrrr…Mener du at vi skal se pene ut her?? 


Sånn da..nesten ører opp! Men akk..Der var det en som blunka ja… 😉


Å der kom det noen andre til fyret også… Vakthundene passer på! 


Upps…. Langt ned jo… Skal vi liksom hoppe over her?


Sa du noe mor? Skal vi hjem? Godbit? 


Her blåste det ikke så mye.. Her kan vi stå å være pene… 😉


Sånn..Nå er jeg flink vel.. ?


Det fineste bildet i dag! 


Det er bratt nedover her..Men vi kom opp, så da kommer vi oss også ned.. 


Utsikt innover mot Tofte hvor vi bor. Måtte prøve zoomen, og den var jammen bra..For dette er langt unna.. 😉

 

4 kommentarer
    1. Filippa & Safir: Ja det blåste friskt ute på tuppen..men vi går i skogen ut mot tuppen..så gikk bra.. men herregud for noen pysehunder!! De står å ser på deg med de dådyrøynene..: Kan vi gå nå?? Men har lært meg til at jeg gidder ikke ta så mye bilder når det blåser..de ser så rare ut..hihihi..Men vi da et stille sted.. 😉 Tusen takk!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg