“Kosemose” tid for Cessy!

Vil vise dere min lille hund sin måte å kose på! Hun har hatt en litt spesiell måte siden hun var bare baby. Ja jeg har hatt henne siden hun ble født, så har fulgt henne HELE veien. Dette er Cessy, hun er nå 6mnd. og er i en skikkelig herlig alder nå. Litt slitsom også, men bevares, alle valper har sine perioder! Hun er veldig avhengig av meg, og en skikkelig mammadalt. Men hun prøver å innynde seg hos far i huset. Man kan se hun er litt usikker, men samtidig er det VELDIG spennende! 

Da hun var baby så måtte hun liksom opp i håret til alle som holdt henne! Kose og tygge på hår, DET er lykke! Jeg ser hun også er veldig glad i å tygge på tøystykker og ting som er mykt og langt, så hun får nok en god følelse av å tygge på og kose med myke gode ting! Så hos oss mennesker, så er håret en hit!

For å komme til hodet, må hun jo klatre og åle seg mot håret! også tygger hun som om dette er det beste som fins! De er rare disse hundene! Jeg var litt i tvil om jeg skulle la henne få lov da hun var baby, men tenkte at det er jo noe vi kan leve med, så jeg syns bare det er et særegent trekk.

De to andre er ikke sånn, Zevs liker bare å kose på siden av fanget.. Han kan man ikke holde fast og han ligger aldri lenge i fanget. Men han kan sitte på siden og nyte å få kos og massasje! Jayli var kosegris, men har overlatt plassen til valpen, og hun kommer innimellom å legger seg langflat og vil ha kos. Men hun trives best under teppet, alene. Ingen av de andre hundene får ligge tett innpå henne når hun skal sove! Da vil hun være i fred. Men er det mat på gang, da er hun veldig kosete og klengete! Hun  skal opp i ansiktet vårt å kose..Gjerne oppå ansiktet! Hun er også fæl til å slikke.. Noe jeg ikke er så veldig begeistret for, men det er jo hennes måte å vise at hun er glad i meg! Innimellom har jeg tre hunder rundt meg, to under teppet på fanget, en ved sidna. 

Så Cessy har funnet sin egen måte å “kosemose” på! Rundt oppå hodet, spise/tygge på håret, KOOOOOOS! Ha en god “kosemose” dag! #hund #hunden #kjæledyr #kos #lørdag #blogg #hundeblogg #hundebilder

4 kommentarer

Siste innlegg