Hundebilder fra tur i skogen en regnværsdag!

I dag ble det skikkelig “møkkavær”! Det så ikke så veldig usikkert ut, men jeg er alltid kledd for dårlig vær på sånne dager. Plutselig åpnet himmelen seg, og det “bøtta” ned! Det blåste også, så regnet pisket i ansiktet. Det er ikke alltid sol og koselig på tur! Men har man hund, så må man ut på tur, uansett vær!

Ihvertfall må jeg det, for jeg har lært hundene mine klokka! Man skulle ihvertfall tro det, for når klokka nærmere seg 0930, da begynner de å lure på om jeg ikke snart skal begynne dagen! Jeg må ha litt tid i godstolen på morgenkvisten, så de slapper av etter frokost noen timer. Men når turtid nærmer seg, da er de raskt oppe om jeg beveger meg.

Det er jo greit, da kommer jeg meg ut. Det spiller ingen rolle om det er kort eller lang tur..Bare de kommer seg ut virker det som. Vanedyr har de helt klart blitt. Men det er jo jeg også.. Så da blir det sånn. 😉 Snøen har smeltet masse, og det var +4 grader. Men is mange steder og snø og slafs andre steder. Helt bart var det også. Det er ikke mye pent med den skittene snøen som blander seg med grus, sand og jord. Men det må til for at vi skal få vår og sommer!

Etterlatenskap fra andre hunde eiere er det også mye av! Det spretter opp etterhvert som snøen synker. Jeg syns det er fælt at folk ikke kan ta opp etter hunden sin! Det går jo også utover alle oss med hund! Hører og ser selv hvor ille det er. Det er IKKE greit. Så har du hund: Ta opp etter den! Det blir så mye koseligere for alle på tur! Noen tror at om de er i skogen, så er det bare å la det ligge. Men på tur stiene i skogen så går det også andre folk! Jeg kan liksom ikke skjønne at folk ikke tenker på dette selv! Phuuu…DER fikk jeg den irritasjonen ut!

Det tar jo bort mye av gleden med å gå tur i skog og mark. Ikke minst på fortauer med barn som også går ut i grøfta. Eller andre hunder som tråkker i det eller spiser det! Nei, jeg kan ikke forstå at ikke folk skjønner dette selv. Men jeg tar ofte opp, slik at andre skal få et godt forhold til oss hundefolk! Vi i hundeklubben vår, har også en vårdugnad hvor vi går langs veier og fortau og plukker opp etter andre. Dette for at vi vil vise at det er ikke ALLE som lar det ligge.

Håper alle har hatt en god dag, og at dere får en strålende helg! Ikke blås bort dere i området med besøk av Tor! #hunder #hund #hundeblogg #blogg #hverdag #skog #hundehold #tur #regn #friluft #ute


Litt dugg og regn på linsa, men var nesten umulig å ikke få det i dag! 


Hun ser litt lei seg ut.. ;-(


Været så litt bedre ut med blitz.. 😉 Men da kommer disse øynene da.. 🙁 


Er ikke akkurat det beste bildet hverken av meg eller hundene.. Men dette ER dagen vår i dag! hihihi.. (fant ut at jeg kan ta selvfi med kameraet..)

 

6 kommentarer
    1. Filippa & Safir: heheh..Var ikke akkurat stolt av det bildet..men det er nå sånn jeg ser ut når vi går tur..hihi.. Uten sminke, og med lua på snei.. skal prøve å ta et litt bedre nå som jeg skjønte hvordan jeg gjorde det..Men koselig sagt av deg da..TAkk! 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg