hits

Prosjektene fortsetter...

Det ene fører med seg det andre..Begynner man på et prosjekt, så blir det fort flere.. Særlig med en mann som kjeder seg om dagen.. Som dere vet så sitter han i rullestol, men det stopper ikke han! Nå har han så smått begynt å gå litt med krykker også. 

Men frem til nå, har han sittet i rullestol noen uker pga ankelbrudd og brudd i stortåen på det andre benet. Så det blir jo bra..men ting tar tid! Men han sitter ikke ned å syns synd på seg selv..Nei her skal det jobbes! Så det er ikke mye jeg må gjør ekstra nå. Han klarer det meste, fra rullestolen. 

Jeg skriver litt under hvert bildet...

Snart blir det noen prosjekter for meg også. Sønnen flytter til Lillehammer nå på fredag, så da skal rommet hans igjen gjøres om til gjesterom. Pluss at vi får et lite rom ekstra som kan brukes til lagring. Gleder meg til å få vekk litt rusk og rask.. 

Det er jo viktig å ha prosjekter, bare det ikke blir et stressmoment. Ingenting av dette må bli fort ferdig, så ting får ta den tiden det tar. Nå er snart sommeren over, men alle disse prosjektene vil vi jo ha glede av i lang tid fremover...OG det kommer en ny sommer! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine søte små..Her er det Zevs som ligger og Cessy som sitter. De passer på porten mens jeg rydder planker ned i hengeren. Det må ryddes opp etter at arbeidet er gjort. DET er den verste jobben, men det blir jo så fint etterpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har Bjørn begynt med prosjekt olje utemøbler! Et siste forsøk på å se om de holder litt lengre. Vi har ikke vært flink til å gjøre dette. Så de er VELDIG tørre.. Det ble super fint!! Nesten som nye igjen! Dette begynte han på da han ventet på sønnen som skulle komme å ta resten av rampen så han kom til. For han klarte jo ikke å vente. Han lå i rampen og skrudde opp planker på rekkverket. Han gjordet alt det han klarte...i fra bakken, eller rullestolen. 

Her er det enda en prosjekt, olje terrassen. Det ble så bra på møblene, så da ville han fortsette på de tørre veranda bordene. Ja solen steker, og tørker ut alt av treverk, og vi brukte noe sist som ikke var bra. Så han gyver løs på oppgaven. Skal IKKE ha hjelp nei...dette skal han greie selv.. Dette er bilder fra terrassen foran stue vinduet. Der fugletreet stod. Det er nå flyttet til en trommel så får jeg brett under, som samler litt av bøsset.. Zevs sitter på innsiden av vinduet å følger med.... hihihih

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tobias gjør siste rest av arbeid på porten. Han MÅ alltid gjøre litt skumle ting, og jeg satt med hjerte i halsen..IKKE flere uhell her oppe nå!! Bjørn har her begynt på prosjekt olje terrassen videre rundt.... Da har han satt opp gjerder så hundene ikke kommer inn, og han sitter i rullestolen og beiser.. Hei hvor det går! hihih.. Han er jo så sta..For det blir mye bøy og tøy i den stillingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det går unna..Flinke mannen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fint det blir!! Det stoppet opp litt da det ble veldig utrygt vær. Men mer olje er kjøpt inn, og nå venter vi bare på at det skal slutte å regne, og tørke opp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her sitter Zevs og passer på far...hihih.. Hva sier du? Sa du noe? hihih.. Måtte bare vise skoene til Bjørn..Det har jo vært litt til å fra med regn og sol noen dager. Da måtte han finne noe å ha på benet med gips. For den ble våt, og da løsner den jo i kantene..Så han fant en vintersko...og snøret fast... varmt, ja..men tett...Nå kunne han krabbe og styre selv om bakken var våt.. smart? ja....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer Bjørn og Marius, min yngste sønn hjem fra en biltur til Lillehammer. Ja, Bjørn kjørte frem og tilbake.. Marius måtte kjøpe inn litt på ikea og møblere sin nye hybel. Da måtte Bjørn hjelpe da vettu, og var med som sjafør. Lillepus ønsker dem velkommen hjem igjen! 

Yes!! Rampa er i bruk! Den måtte jo prøves, og med gelender så gikk det så det suste! Nå er det slutt på krabbing i bakken! Alt går, det tar bare litt lengre tid... 

 

Takk for at du følger meg og titter innom bloggen min, det setter jeg stor pris på,

TUSEN TAKK!

HA EN FORTSATT GOD KVELD OG EN GOD NATT NÅR DEN TID KOMMER!

 

#familie #mann #hage #veranda #prosjekt #jobb #arbeid #rydde #olje #snekre #hjemme 

16 kommentarer

spisogspar

09.08.2017 kl.22:15

Ja dere har det travelt ser jeg :)) Godt å få hjelp av barna :) Blir nok fint når dere er ferdige <3

Toini

09.08.2017 kl.22:20

spisogspar: Takk for det..ja..det står litt på hode her oppe nå..men så er det ryddig og fint nede på den andre verandane da..hihih

annebe

09.08.2017 kl.22:35

Med hus er det mye å gjøre ja, bra at "gubben "holder på til tross for skaden..viser jo at han har ståpåvilje det, men flott at sønnene dine er hjelpsomme også :)) Veldig fine de hundene dine... Og så bra utsikt dere har :)) God natt og fin morgendag <3

Toini

10.08.2017 kl.09:06

annebe: Takk for det..

fruensvilje.blogg .no

09.08.2017 kl.22:58

det skjer ting hos dere ja,men du så fint det blir da :)) tenker din mann ser frem til å få av den gipsen :))

Så får dere planlegge en fin ferie neste sommer vel vitende om att ting ser bra ut hjemme :)

Toini

10.08.2017 kl.09:06

fruensvilje: Takk for det..ja nå kan nok ikke tiden gå fort nok...et par 4-6 uker til ...

Eva

09.08.2017 kl.23:14

Effektiv han gemalen din :) Ikke en som setter seg ned og sturer akkurat. Kjempeflott å få gjort litt tenker jeg :)

Ja, de unge liker å være litt "hasardiøse" og tøffe. Og oftest går det jo fint :)

Det blir fint hos dere nå, etter alt dette du har vist bilder av :D

Toini

10.08.2017 kl.09:05

Eva: Tusen takk! ja..det går unna når han først begynner!

hverdagslivetivollen

10.08.2017 kl.07:51

Så bra det blir :) har du først begynt med noe så er faren stor for at en fortsetter videre... ;) godt det går framover med mannen <3

Toini

10.08.2017 kl.09:05

hverdagslivetivollen: Takk for det..ja..det "baller" på seg..

solliv

10.08.2017 kl.10:28

Det blir fint hos dere nå, dere bor så bra. Flinke menn.....

Toini

10.08.2017 kl.18:36

solliv: Tusen takk..ja..det begynner å ta form..

livetmitt93

10.08.2017 kl.15:58

flinke:)

Toini

10.08.2017 kl.18:31

livetmitt93: :-D

betsj

10.08.2017 kl.22:51

Oi oi dere har litt av et styr med rullestol. Han er en skikkelig tøffing som står på .

Toini

10.08.2017 kl.23:10

betsj: Ja..her er det handikap hus for tiden....

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

50, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv