hits

Nå syns jeg vi har vært uheldige nok!

En ulykke kommer sjeldent alene, men det får være måte på hvor mange vi skal få.... Noen sier at vi, eller Bjørn tross alt var heldig som ikke skadet seg mer da han knuste ankelen og brakk stortåa og et dypt kutt i den samme tåa her tidligere i sommer..

Det er sant det..men herlighet..det ble nok..For han klarer jo ikke å gå! Må bruke rullestol og har veldig dårlig balanse. Det var jo veldig uheldig da han akkurat hadde startet i ny jobb, og skulle jobbe hele sommeren for å avlaste arbeidsplassen! Det passet dermed veldig dårlig for arbeidet hans også! 

Tidligere i år så streiket motoren i den nyeste bilen vår, de finner ikke ut av hva som er galt, og bilen har stått i mange måneder.. Nå prøver vi et nytt verksted, men det koster tid, og vi har kun hatt en bil i lang tid! Uheldig! 

Særlig når noe av de samme skjedde med den andre bilen vår i fjor! og vi tapte mange penger på den! Herlighet så uheldig vi er med biler! 

Nå fikk vi også vannlekasje på badet og ned i kjelleren pga wc sprakk da Bjørn skled og falt litt hardt ned på setet..pga det dumme benet....hihih.. Dette oppdaget vi ikke før det begynte å renne vann i taket i etasjen under...GRRRRRR....Vi hadde en lekasje der for noen år siden også..

Sønnen som er rørlegger er selvfølgelig på ferie, så vi må klare oss med å helle 10 liters bøtter i wc etter besøk... Litt tungvint med en handicapet mann, og en sveklete kjerring! MEN det går..og det kunne vært verre! 

(Mer tekst under bildene...)

SÅ klarte jeg og tråkke over her om dagen og sliter med vondt i ankelen jeg også.. Jeg tørr nesten ikke klage, og føler meg nesten dum.. Prøver jeg å herme eller`?? Kan ikke mannen ha vondt i ankelen alene liksom....hihih 

Uff..det tar sin tid, og er vondt... Det er jo bare jeg som har ben som liksom virket i dette huset nå..Så håper det går fort over! Hovnet skikkelig opp i dag etter en tur på kjøpesenter. Kanskje jeg må ta frem krykkene mine også! 

For ja..vi måtte på kjøpesenter i dag, for tror dere ikke at det nye kameraet mitt, som jeg fikk for en uke siden plutselig begynte å lage en rar lyd når den zoomer!!! Det er automatisk inn og ut zoom, og det kom opp en melding om "objektiv feil"

SÅ uheldig!! Vi bestilte gjennom Net on net da de hadde kort leveringstid, og var billigst. Nå viste det seg at de har en butikk på Liertoppen, så vi dro ditt for å høre, og joda..Dette var ikke riktig, så det måtte sendes inn til verkstedet! 

Håper bare det går på garantien for samtidig som vi leverte inn det nye kameraet et sted, så hentet vi det gamle som ikke gikk å reparere, et annet sted i dag. ET lyspunkt var at vi slapp å betale for det gamle da de hadde tatt det inn å sagt en pris, men så funnet ut at det ikke kunne repareres. 

Så vi slapp å betale noe for at de så på det. Jippi... Liksom... For i dag leverte jeg da fra meg det nye kameraet, og er igjen uten det gode kameraet mitt!! Snakk om å være forfulgt av uhell! Bjørn var på kontroll i dag, og skifte gips fra halvgips til helgips! De tok stingene fra operasjons sår, og alt så bra ut så langt. MEN han fikk ikke lov å belaste noe før om tidligst 4 uker frem i tid. 

Han fikk tilbud om gips på stortåa, eller en stor støtte sko, da de forstod at det var vanskelig å holde balansen med den brukket og ikke kunne trå ned på det andre. Men Bjørn avstod fra gips eller skinnesko da det så veldig ubehagelig ut. Rullestolen får bare være hans venn en stund fremover! 

Han akte seg ned til bilen i dag også, og krabbet opp da vi kom hjem! Ting ER litt mer tungvint om dagen, men vi får det til... Nå håper jeg vi har fått vår dose av uhell og ulykker! 

UT PÅ TUR, ALDRI SUR! 


#uhell #shopping #kamera #hjemme #bilder #skade #uheldig 

 

Er du forfulgt av uhell eller ulykker? Har du hatt en god dag? 

JEG ØNSKER DEG IHVERTFALL EN RIKTIG GOD KVELD! 
 

24 kommentarer

livetmitt93

17.07.2017 kl.18:23

huff:/ dere har uflaks altså :(

masse god bedring te begge to!

Toini

18.07.2017 kl.07:45

livetmitt93: Takk for det..

annebe

17.07.2017 kl.18:41

Det var mye på en gang ja... Litt "artig" det at du også har skada beinet nå..hehe.. ikke vondt ment altså... :)) Macrolinsa mi hadde det problemet hadde den inne to ganger .. da bytta de et kort ..nå har den funka i over et år.. men sånt er kjedelig altså.. Du var veldig fin i den kjolen da.. :)) Ikke hatt en bra dag... men kunne vært verre.. (lager et innlegg ) Håper dere får skikkelig medgang fremover nå <3

Toini

18.07.2017 kl.07:45

annebe: Ja det er jo litt tilgjort syns jeg....at JEG også nå skal få noe...når jeg må trå til litt ekstra for Bjørn og i huset...men..livet går sin gang..og det kommer nok bedre tider ja...hihihi..

stavangerinmyheart

17.07.2017 kl.18:48

Ja dere har hatt litt av et ufalks år.... Krysser fingrene for at nå er det over med uflaks hos dere. Fin du var på bilde:))) Pleier bare se deg i turklær.. hihi:))))) ps. du er fin da også....

Toini

18.07.2017 kl.07:44

stavangerinmyheart: Tusen takk..ja...håper vi har fått vår dose..

suttung

17.07.2017 kl.19:09

Om et år tider dett morohistorie til fredagspilsen :-D

Toini

18.07.2017 kl.07:43

suttung: Tja..det er nok kanskje det..

Monica

17.07.2017 kl.20:03

I alle dager... var da voldsomt til uflaks.. herifra kan det kun gå en vei :) ønsker deg og mannen en fin kveld :)

Toini

18.07.2017 kl.07:42

Monica: Takk for det!

Vera Lynn

17.07.2017 kl.21:28

Nei nå syntes jeg dere har fylt opp ulykkesbegeret så det holder... Det er da enda godt det er sommer, sånn at det er enklere å komme fram med rullestolen.

Toini

18.07.2017 kl.07:41

Vera Lynn: Ja..det kan du si..

ann sissel

17.07.2017 kl.22:33

det var då volsomt:-)Men no får vi håpe alt berre går opp og fram:-)

Toini

18.07.2017 kl.07:41

ann sissel: Ja..det må det jo bare..

solliv

18.07.2017 kl.08:19

Dette er nok nå, nå går det bare en vei, fremover......

Toini

18.07.2017 kl.09:18

solliv: JA..skulle tro det...

betsj

18.07.2017 kl.09:21

Etter en topp kommer det alltid en nedoverbakke, håper det snur for dere nå, trur dokker trenger det så mye uflaks som dere har hatt, lykke til å håper på bare supre dager fremover

Toini

18.07.2017 kl.09:24

betsj: Ja..det er i motbakke det går oppover..men nå røk jammen tv også..ingen lyd..ingen og den begynner jo å bli gammel den også..grrrr..men hvorfor akkurat nå!! grrrr....joda..skal nok prøve å få en god dag...:-) Takk for det!

betsj

18.07.2017 kl.09:28

Det ryker aldri bare 1 ting .... har erfart det da vaskemaskin, kjøleskap og fryser gikk samme mnd.

Det e no dritt. Men nå skinner sola. Bare å nyte siste fridag

Toini

18.07.2017 kl.09:36

betsj: Ja det skal samle seg opp..så nå håper jeg flaksen også samler seg opp..hihih

Helene

18.07.2017 kl.09:31

Som jeg har sagt før - noen ser ut til å få ALT ryende over hauet..huff..krysser fingrer & tær for at uflaksen deres er oppbrukt nå - og blir byttet ut med flaks i stedet =)

Toini

18.07.2017 kl.09:35

Helene: Ja..det håper jeg også..Det sies det er en mening med alt..man hva i hule er meningen med alt dette!! hihihi

Helene

18.07.2017 kl.09:40

..nei det er akkurat det..hva er meninga? Jeg personlig er av den overbevisninga om at alt skjer av en grunn - sjøl om jeg ikke bestandig forstår hvorfor..og av og til tror jeg universet sender meg mye negativ møkk, rett og slett for at jeg skal huske på å være ydmyk og takknemlig for det jeg har..det være seg de materielle tingene like godt som kroppsdeler som fungerer... (jada..frk.Snusfornuftig, hehe =P )

Toini

18.07.2017 kl.18:28

Helene: Ja jeg også tenker sånn..at det er en grunn..at man får som fortjent..og fordi jeg klarer det...å takle "stå han over" Men nå syns jeg det er nok altså..orker ikke mer negativt...Kanskje det nå snur til masse lykke og hell!! hihihih..

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

51, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv