hits

Jeg ble ny i dag! Før og etter bilder...

I dag tok jeg endelig tak i meg selv... Jeg fikk klippet håret.. Det går år og dag mellom hver gang..og dermed blir kontrasten stor! Nå merket jeg at håret var langt og tykt...Jeg hadde begynt å sette det opp i en "grorudpalme"! DA er det på tide å gjøre noe.. 

Jeg gikk ikke utendørs med det altså, men der er jo alltid capen på.. og, det blir varmt.....Men uten så fyker det til alle kanter...Ja jeg er egentlig barbert i nakken, men nå før jeg klippet meg, så var det langt i nakken, og langt på sidene... 

Det har vært tre frisører her i Tofte, og selvfølgelig hadde den ene jeg har brukt, og som jeg har vært veldig fornøyd med...lagt ned... Så jeg måtte inn til en av de andre og da blir jeg alltid litt skeptisk. Håret mitt er ikke enkelt, med krøller bak og slett oppå..pluss noen verver her og der. 

Men hun nye klart det hun også, og jeg ble veldig fornøyd.. Ja dere ser kanskje at jeg plutselig var veldig ung i huden på to av bildene?? Vidunderkur...Vil du vite hvilken? Man blir rynkefri, og glatt på 1-2-3.... Svisj....Så var jeg mange år yngre!!! hihihih

Jeg har hørt om filter og apper,..men aldri prøvd dette før. Så jeg tittet over telefonen, og der var det noen filter og redigeringsprogram..vil du bli skjønn stod det? Ja det vil jeg, og vips...så var jeg glatt og uten fregner!! 

Morsomt, men dette blir jo helt feil...og juks... Så jeg får nok holde meg til vanlig justering av lys og mørke...hihih. Jeg ble ny! Se før og etter bilder her. Dere ser nok hva som er før, og hva som er etter..... 


Etter, og redigert! 

Etter, uredigert... Sånn ER jeg..uten briller..

Før, og redigert!

Før, uredigert, sånn VAR jeg..uten briller..
Etter, uredigert...med briller..

Før, uredigert.. med briller..

 

Har du brukt disse filterene før? Er du fink til å gå jevnlig til frisøren? 

HA EN FORTSATT GOD KVELD! 

 

 

#bliny #ny #meg #selfi #redigering #filter #foto #blogg #innlegg #personlig 
 

 

43 kommentarer

solliv

16.06.2017 kl.21:02

Ojoj,, Du så vakker du er. Både med redigering og uten, flotte fregner. Flott tykt hår.....Dette var virkelig herlig blogginnlegg. Stå på og hev hodet ditt, du er vakker og flott :-) Frisørbesøk er viktig for oss damene, jeg er litt jålete akkurat der og går sånn hver 6. uke. Klipp og glansvask tar jeg da....

Toini

16.06.2017 kl.21:08

solliv: Tusen takk kjære deg...og ja..jeg fant ut at jeg går to ganger i året!! det er litt sjeldent..hihih..særlig når man egentlig har kort hår.. men deilig nå da!! og ja fregnene har jeg aldri skjult bak dekk kremer..for det har jeg aldri brukt..hihih..så var jo gøy å se hvordan jeg kunne se ut...uten fregner...:-) Jeg er nok ikke så forfengelig av meg..

siri

16.06.2017 kl.21:14

Syns alltid du har vært fin eg. Men den frisyren kledde du veldig bra!!! Eg går en eller to ganger i året eg. Nå er det nok lenge til eg skal klippe meg igjen. Tror eg da:D haha:D panneluggen er så lang igjen, men sånn skal den jo være til denne frisyren eg har nå da. Så blir nok ikke før til jul eg går å klippe det. Ikke vokst så veldig mye ut det på sidene, å eg går aldri jevnlig for å bevare frisyren. venter alltid til det er en vis lengde på det, åsså går eg. Må jo nyte timen eg sitter der:D hahaha:D Ja har hørt om slike filter, men aldri prøvd det. Syns det blir litt joks på et vis. Men det er jo mer om man gjør det hele tiden på bilder man sender ut til folk. Ble jo veldig forandring da:D God helg :D

Toini

16.06.2017 kl.22:14

siri: Takk for det, snille deg....og denne frisyren har jeg hatt i mange år nå...men blir fort uten fasong når det går så lang tid i mellom.. God helg til deg også!

Minrefleksjon

16.06.2017 kl.21:41

Flott dame!! :-)

Toini

16.06.2017 kl.22:14

Minrefleksjon: Tusen takk!

toveview

16.06.2017 kl.21:55

Forandring fryder, du ble super! Med eller uten fregner og rynker. Skjønnhet ligger til personligheten, og det indre, er min påstand. Du har utstråling som viser at du har det. Klem<3 Søte du!

Toini

16.06.2017 kl.22:16

toveview: Tusen takk kjære deg...hihih..ja jeg er ikke så forfengelig..så fregnene har alltid vært der..de er aldri blitt skjult med dekk krem eller noe..så var gøy å prøve..

fruensvilje.blogg .no

16.06.2017 kl.22:02

det synes att en redigerer så mye,da likte jeg best den naturlige Toini ja ) du er pen som du er,trenger ingen redigeringer.Fin var du på håret også,deilig å få stelt håret,det skal jeg også på mandag ))

Elevele

16.06.2017 kl.22:06

Så fint :D Og så flott øyenfarge du har!

Jeg klippet meg faktisk for noen få uker siden. Da var det over et år siden sist. Slitt som bare det. Men frisøren påsto at håret mitt ikke var slitt. Hallo- jeg merker det godt når det er på tide med en klipp altså :P Men, det var jo ikke nevneverdig slitt med tanke på at det var et år siden sist jeg klippet meg :P Ikke ville hu selge meg hårkur heller, siden håret mitt ikke er slitt, men hu kunne til nød selge meg en hårkur som bevarte hårfargen mye bedre, siden jeg farger håret- ok :P ha ha.. Mersalg var ikke et tema så lenge kunden ikke hadde behovet og det er jo en ærlig sak det ;)

Toini

16.06.2017 kl.22:12

Elevele: Tusen takk! og ja, fargen er grønn/brun..veldig ubestemmelig..men ser at det ene øye har blitt mye sterkere farge en det andre med årene..så ser nesten ut som jeg har forskjellig farge på dem...Det var jo utrolig til en frisør å være..for min ville prakke på meg hårkur..og den var SÅ god..den måtte jeg bare ha..men nei takk..håret blir så fint å friskt nå når jeg har klipt det sa jeg...og ikke har jeg råd nå...Syns de alltid prøver å selge enten shampo eller kur..eller gele....jeg har jo krøller..så det er tørt i utgangspunktet..og blir veldig fort brusete og slitt..

annebe

16.06.2017 kl.22:10

Moro å se deg uten capsen.. selv om du er tøff med den også... Du ble kjempefin på håret.. Jeg har ikke sånne filter jeg så har ikke prøvd det før.. men det er som du sier moro å leike seg litt... men du er jo mer en fin nok uten.. helt nydelige øyne :)) Fin kveld videre .. jeg er skikkelig trøtt så blir tidlig kvelden :)))

Toini

16.06.2017 kl.22:18

annebe: Ja det blir cap på tur..mye pga dyr, flått osv..men også for å skygge for solen..klarer ikke gå med linser, og da kan jeg ikke ha solbriller og er veldig lysømfintlig..også holder den håret på plass..men mannen min syns IKKE de "togfører" capene er noe særlig..hihihi..men de er praktiske..og da er det fint..men fant noen med vanlig capser nå med lufting..for blir varmt..særlig med mye hår!! men nå blir det bedre...hihih Sov godt!

missmommy.blogg.no

16.06.2017 kl.22:15

Oi så flott du er. Syns du ble veldig fin! Går altfor sjelden til frisør, dessverre! Er både dyrt og vanskelig å finne tid- men det er vel min tur snart også

Nå:)

Toini

16.06.2017 kl.22:19

missmommy.blogg.no: Tusen takk..ja jeg går ikke ofte jeg heller..og syns det er kjedelig å bruke penger på det...500 kr takk..syns ikke en hårklipp er verdt det..men man må jo...innimellom..

Elevele

16.06.2017 kl.22:18

Ja, frisører overlever ikke hvis ikke de har mersalg, sånn er det dessverre bare. Men syns det er kjedelig når de liksom bare skal prakke på deg ting bare for å selge. Denne frisøren jeg var hos var liksom ærlig som sa at håret mitt er frisk og sunt og ikke trenger mye ekstra pleie- balsam var mer enn nok :) Men siden jeg selv spurte om en hårkur kunne hu til nød selge med en som var beregnet for å bevare hårfargen :) Slikt liker jeg :D

Tenker også at øyene dine endrer farge etter hvilken farge du har på klærne? Har du merket det selv? I så fall, hvilken farge fremhever hilken farge i øynene dine?

Toini

16.06.2017 kl.22:21

Elevele: Ja jeg likte den frisøren din..det er realt..:-) Har ikke tenkt over det med øyne..men folk sier jeg kler grønt og rødt...så det grønne fremhever nok det grønne i øynene..

Helene

16.06.2017 kl.22:20

For en flott og lekker frisyre - den kledde du skikkelig godt =) Har ikke sånne filter (tror jeg - må kanskje sjekke, og teste..hehe ;) Det var jo veldig kult å se hva de kunne gjøre - men det naturlige er nå det beste =)

Toini

16.06.2017 kl.22:24

Helene: Tusen takk...er samme frisyre jeg har hatt de siste 5-6 årene..men blir jo ute av fasong når jeg går så sjeldent...hihihih.. veldig praktisk..veldig kort bak...jeg svetter forferdelig i håret..også litt hår på sidene så man føler man har langt hår...jeg kan ikke spare, for det blir så tørt og fælt..krøllene gjør at jeg føler det aldri blir noe lengde..for da må tuppene tas, og da er det kort igjen..hihih..så har gitt opp langt.. Ja test ut..du har sikkert sånn filter...se på bildene gjennom galleriet på tlf..og rediger..

frodith

16.06.2017 kl.22:24

Kjempefin med litt sommersveis da :-) Jeg elsker fregner jeg, så det er ikke noe jeg ville redigert bort :-)

Toini

16.06.2017 kl.22:57

frodith: Tusen takk! ja, jeg har egentlig aldri vært flau over dem..og jeg også mener de gir litt liv til ansikter...mamma hadde fregner over hele ansiktet og kroppen..og var rødhåret..så hun tulla med at bare hun fikk EN fregne til..så ble hun også brun.....hihihih

Elevele

16.06.2017 kl.22:25

Ja, veldig kjekt med slike frisører :D

En jeg kjenner har en veldig ubestemmelig øyenfarge- når han har grønn genser blir de liksom nesten gullfarget, mens ved andre farger er de mer grønne, trur jeg :) Mine er kjedelig blå hele tiden. Ha ha

Toini

16.06.2017 kl.22:56

Elevele: Ja skal prøve å tenke på det..men jeg går jo stort sett med svart...hihihi

spisogspar

16.06.2017 kl.22:32

Jeg har ikke sånne filtrer på kamera mitt, hadde vært moro å prøvd det, hihi :)) Flott frisyre og flotte bilder av deg- med og uten filter! Jeg også går ca 2 ganger til frisøren i året :))

Toini

16.06.2017 kl.22:56

spisogspar: Du har kanskje det..vist du ser på galleriet ditt..og rediger... Tusen takk! og ja, da er vi like trege på frisør...hihih..

Wenchepia

16.06.2017 kl.22:34

Crattis med ny sveis! Så fin du ble😗

Nå har jeg ikke vært hos frisør på 3 år. Skinna meg pga div.og har latt det vokse fritt etter det...litt slitt er det nok nå..så burde ta en tur innom no' klipperi...hmm...

Toini

16.06.2017 kl.22:55

Wenchepia: Tusen takk! Godt å høre noen er nede senere en meg med å gå til frisør..hihih.. Er deilig når det er gjort da...:-)

margarites

16.06.2017 kl.22:39

Du ble kjempefin, og trenger slett ikke å redigeres. Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner - husk det :-) Jeg har litt kort hår og må dermed ganske ofte ril frisøren for ikke å bli helt gal. Ca hver 8 uke. Skal faktisk til frisøren og både klippe og friske opp farge på mandag :-) Og så fikk jeg (ikke akkurat fikk, for det kostet flesk) nye briller i går så da blir jeg "ny" til sommeren. Skal legge ut bilde når frisøren har fått fikset litt. Min frisør har byttet bydel nå så jeg prøver å følge etter. Hvis det føles som om det blir for langt så får jeg finne en annen frisør neste gang. Vi har 7 ulike frisørsalonger innen en radius på to kilometer, så her er det nok å velge i. Men de på sentrene er knalldyre synes jeg. Nyt fredagskvelden :-)

Toini

16.06.2017 kl.22:52

margarites: Tusen takk! Så snill du er...Ja det skal jo være kort dette også..bak..men akk..klarer ikke gå så ofte..er jo så dyrt, og jeg prioriterer liksom ikke det...Ja jeg har vært kritisk til frisører..men nå gir jeg litt blanke..Er jo bare hår.. hihih Da gleder jeg meg til du har vært der...Ha en god kveld og natt du også!

karidansen

16.06.2017 kl.23:05

Fint å få lettet opp håret litt! Gi blaffen i "Ung og Skjønn"! Jeg likte bedre de "Ekte"! Ei naturlig og liketil dame!! :D (Jeg har også lyst til å være "Ung og Skjønn" , men når en er 54, så må en regne med noen rynker! ;) )

Toini

17.06.2017 kl.08:20

karidansen: Tuuusen takk! så hyggelig! ja jeg kan jo aldri bruke noen sånne bilder...for det blir helt feil! hihihi..men gøy å leke!

Victoria Larsen

16.06.2017 kl.23:27

Så utrolig flott du er! Det er utrolig kjekt med litt små forandringer i blandt. Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

Toini

17.06.2017 kl.08:19

Victoria Larsen: Tusen takk! ja deilig å få av litt hår!

Ida Caspara

17.06.2017 kl.01:57

Du er ei flott dame uten redigering :) Fregner, ja de har jeg også noen av hehehe . Ja, jeg prøvde 123 fiks glatt i hud og diverse og har aldri vært så glatt i huden på det bildet hahaha :) Var gøy det, slang det ut på face og fikk spørsmål etter oppskrift på å se så ung ut for min alder hahaha :) Redigerer lys og varme slikt på bildene, men ellers ingenting :) Og du ble veldig flott etter en dag hos frisøren :) Ha en fin natt

Toini

17.06.2017 kl.08:19

Ida Caspara: Tusen takk for det! og ja jeg har jo aldri vært så fin som på det redigerte bildet...hihih..men gøy å leke litt...

Tone

17.06.2017 kl.06:37

Kjempefint med og uten filter hihi og du kjenner vel meg såpas snå at jeg har lekt med filter ofte jeg også på mobilen hehe perfekt hud da har jeg filter på hihi

Toini

17.06.2017 kl.08:17

Tone: Tusen takk! ja du viste jo noen bilder her for en stund siden..og en annen gjorde det, og det gjorde at jeg ville prøve...hihih Men jeg er så gammel nå..at jeg kan ikke bruke sånne bilder..det blir helt galt...hihih..

natheless

17.06.2017 kl.09:09

Nei, jeg har aldri forsøkt sånne filtre. Jeg likte deg best akkurat sånn som du er på det siste bildet. Det er sånn jeg ser deg. Jeg liker fregner! Joda, jeg har også noe av det, og er den eneste av søsknene mine som har det i ansiktet om våren! Føles friskt synes jeg. Selvfølgelig var alle bildene finfine. Alltid godt å få fikset seg litt! Nyt dagen som modell!!!!!

Toini

17.06.2017 kl.09:13

natheless: Tusen takk! ja jeg er nok for gammel til å kunne bruke sånne filter...hihi..blir veldig feil liksom..det skal synes at man har levd et liv...så jeg er ikke der at jeg ville ha brukt filter for å se bedre ut...hihi..men var gøy å leke litt...En god dag til deg også!

Vera Lynn

17.06.2017 kl.13:14

Så fin du ble med kortere år :o)) Jeg har også en fast fisør, som jeg går til å som jeg er så fornøyd med, Hvis hun slutter så får jeg panikk...., tror jeg!! Ettersom jeg har så tynt og pistret hår, klipper jeg meg hver 5 eller 6 uke, og frisker litt på fargen som da har blitt litt blass. Jeg bruker filter på noen av bildene jeg tar med mobilen, mest de jeg poster på Instagram.

Toini

17.06.2017 kl.13:19

Vera Lynn: Tusen takk! ja sånn var jeg før..fikk panikk når frisøren ikke var der lengre..men nå er jeg ikke så nøye..hår er hår...hihi..Ja det var mye man kunne gjøre med bildene..skal se om jeg skal leke litt med naturbilder og forskjellie filter også..

Margrethe

17.06.2017 kl.16:22

Så flott du ble! Tommelen opp!

Toini

17.06.2017 kl.17:00

Margrethe: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

51, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv