hits

Et hundeliv med gode venner! /Hundebilder

Et hundeliv!! Disse hundene her går ofte tur sammen, selv om det er forskjellige raser og vidt forskjellige størrelser. Det er ikke størrelsen det kommer an på...Nei, det er kjemien! 

OG kjemien mellom disse 5 hundene er topp! Nå skal det sies at det kun er en hane i flokken, og da går det jo som regel bra. Men tisper kan være skikkelig "hurpete" mot hverandre om de først vil. Men vi har aldri hatt noe bråk eller slåssing. 

De er egentlig litt forsiktig med hverandre alle sammen. De store, Pippi og Diva, som er to dalmantiner hunder, er veldig tålmodige. De skjønner at de kan bli litt voldsomme og store i lek, så det er ikke mye herjing og brå bevegelser. 

Mine tre kan jo være noen kjeftesmeller, og det er ikke alle store hunder som liker det. Men nå er det ikke så mye av det heller. Bare Cessy som er litt usikker på disse store kroppene. Så hun vil så gjerne..men tørr ikke helt... Da er det lurt å bjeffe litt i forkant, så de kanskje skjønner at hun er stor....;-) Tror hun...hihih

Men, i dag hadde vi ihvertfall igjen en flott tur i skogen, lite bilder, men noen ble det selvfølgelig.. Men mest hundebilder. Er ikke så verst å være hund når man har gode hundevenner, og får lange gode turer i skog og mark... 

Et hundeliv med gode venner! Bilder av mine hunder, Jayli, Zevs og Cessy og Sølvi sine hunder, Diva og Pippi! 


Alle fem på tur i skogen. Cessy, Zevs, Jayli, Pippi og Diva! 

Det er ikke bare å få 5 hunder til å stå å bli tatt bilde av samtidig.. Blir noen runder hvor en går unna, og når man får den på plass, ja da rygger en annen unna.. Herlighet..Et virvarr...hihihi OG mange rare uttrykk!! 

Ja her venter vi på en som ville til mor en tur..så da kan vi jo stå her da..."Hva sier du...blir jeg aldri så stor som deg!!" "nei..du er og blir liten du Cessy!" "Sorry..sånn er det bare...Sier Pippi.."

Søte gode Diva! 

Herlige gode Pippi! Hun er en mester i å finne vannpytter! Ser du dråpen på haka!? 

Bare et kryss..Men ble så fascinert!

Ttjoohoo...Skal vi leke!!? Ish...er ikke lett altså, med alle disse linene!! og Cessy bakker ut, og tørr ikke allikevel..Zevs støtter opp og overtar leken... Men blir ikke noe særlig til leking med liner og midt på en sti..For mine hunder går ikke ut i sånn blåbærlyng helt frivillig...hihihi..De holder seg på stien de...;-)
Her står vi å speider!! Ja hva speider vi etter!? Elg, Rådyr...Men, akk..ingenting i dag.. Selv om Zevs snuste i lufta og viste at de ER i nærheten..

Prøver på et gruppebildet, men Zevs ville heller jakte, og speide etter dyr! Herlighet..bilde..DET har du fått nok av! 

To flinke damer!! De ser med dådyrøyne opp på mor! 

En fugl som landet et stykke unna..så ble mye zoom og veldig dårlig kvalitet her..ja alle bildene ble litt "tamme" og kornete i dag..var et dårlig lys.. ikke sol, og ikke overskyet.. noe midt i mellom...
Diva og Pippi har utsiktsplass! De ser og de ser..men vi ser ingenting! 

Så var det disse tre trollene her da...Skogstroll..Dere ser lyset...rart..og blast..Ikke den beste fotodagen, og da er det jo greit det ikke ble så mange bilder. 

 

Håper du har hatt en fin dag! og jeg ønsker deg en fortsatt riktig GOD KVELD! 

    

 

#hund #hunder #hundeliv #hundetur #tur #hundebilder #hundefoto #hundeblogg #blogg #hverdag #venner #dyr #kjæledyr #dalmantiner #dvergpinscher #foto #fotografier #hobbyfotograf #amatørfotograf 
 

20 kommentarer

liveterherlig93

12.05.2017 kl.20:56

så fine hunder:) flotte bilder:)

ha en fin kveld:)

Toini

12.05.2017 kl.21:05

liveterherlig93: Tusen takk! og det samme til deg!

Elevele

12.05.2017 kl.21:18

Herlige bilder av flotte hunder :D

Det er litt gøy å se med mine- når de er sammen med små er de såååå forsiktige i lek, men så fort de leker med sine egne er det ikke snakk om å være forsiktig. Jeg er noen ganger forundret over at de ikke skader seg under lek :P ha ha..

Toini

12.05.2017 kl.21:26

Elevele: Ja jeg tror noen store hunder er flinke til å kjenne sin grense..men ikke alle..så jeg har blitt veldig forsiktig med å la mine leke og herje med vilt fremmede store hunder..For ja..det kan blir store skader ut av en krasj!! Det er voldsomme krefter i sving under lek..Men de som er vant til små hunder, tror jeg kjenner grensen..men det kan jo skje ting allikevel....men noen sjanser må man ta..de må jo få leve og kose seg og ikke være redd for store hunder...Vet at mange med små hunder ikke lar de gå løse med store..i fare for skader....Der er ikke jeg altså..hund er hund..De må få prøve seg..akkurat som et barn må få klatret og kose seg! Tusen takk!

Sølvi

12.05.2017 kl.21:29

Flotte bilder du tok i dag, dråpen på haken til Pippi er nok fra vannet hun drakk. God helg fra oss:-)

Toini

12.05.2017 kl.21:41

Sølvi: TAkk for det Sølvi..ble jo noen fine..og ja..hun stod jo over vanndammen hun..hihih Det samme til deg! :-)

frodith

12.05.2017 kl.21:32

Jeg er litt travel i dag, men ville bare innom å ønske deg en fin kveld :-)

Toini

12.05.2017 kl.21:41

frodith: Takk for det! og en god kveld til deg!

fruensvilje.blogg .no

12.05.2017 kl.21:49

en fin dag dere fikk i lag i dag da )) mange fine bilder og snille hunder

Toini

12.05.2017 kl.22:48

fruensvilje: Takk for det!

Helene

12.05.2017 kl.22:16

Flotte bilder av noen fantastisk, nydelige skapninger <3

Toini

12.05.2017 kl.22:47

Helene: Tusen takk! :-)

spisogspar

12.05.2017 kl.22:38

Så kjekt med hundevenner :)) Koselig å ha noen å gå tur med også :) Flotte bilder!

Toini

12.05.2017 kl.22:47

spisogspar: Ja det er gull verdt! Tusen takk!

suttung

13.05.2017 kl.10:23

Vi hadde 5 schæfere så det var liv når vi skulle på tur i skogen. De var omtrent like gamle så det ble leie 3 år når de ble borte. Vi skulle aldri ha hund mer bare være forvert for blindeforbundet. Så kom Vamp tilbake når han ble pensjonist, men han er den siste.

Toini

13.05.2017 kl.19:54

suttung: oj..det var mange store hunder...ja det hadde nok ikke jeg klart...hihih..holder med de små "rottene" mine...og til tider så er de litt vel mye...hihih..men mest hygge og kos da.... Jeg har nok hatt hund store deler av mitt liv..med noen års pause når jeg hadde små barn.. Har også hatt to schæfere..en omplasserings tispe som ikke var helt god..og en hanhund som var som "ferdinanfinne" så snill som dagen var lang..De krever sitt..men er virkelig herlige!!

Tone V. Vinningland

13.05.2017 kl.11:14

Så herlige hunder <3 Trekløveren din sammen med disse herlige dalmatinerene ;)

Toini

13.05.2017 kl.19:51

Tone V. Vinningland: Tusen takk!

Jeanett Michelle

15.05.2017 kl.15:40

For noen flotte bilder! Hunder er så herlige, og så ut som de virkelig koste seg på tur<3

Toini

15.05.2017 kl.16:52

Jeanett Michelle: Tusen takk! ja de er livet det...tur i skog og mark!

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

51, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv