hits

Mens vi venter på vår og sommer! Blomsterfluen! / Naturbilder

God morgen alle sammen! 

I dag ser det ut til å bli en flott dag! Solen skinner, forkjølelsen har begynt å slippe taket, og da ser alt litt lysere ut! Våren er på vei, snøen er nesten helt borte her på Hurumlandet, ihvertfall rundt her jeg bor. Det blir gjørmete og sølete en stund, men det gjør ingenting! 

I går klarte jeg å glemme fysioterapi timen jeg hadde pga betennelsen i hælene mine. Er det mulig!! JA det er det..Jeg er og blir et surrehue..Har så lite jeg MÅ, og så lite jeg MÅ huske..så det måtte jeg selvfølgelig glemme. 

Jeg var sikker på at det var først til torsdag jeg skulle dit..og det skal jeg også..men hadde altså time i går også. Jaja. Får skylde på at jeg ikke er i form, og at det stjeler alt av energi og tankevirksomhet.. 

Men nå er det en ny dag, og nye muligheter! Syns disse blomsterfluene, som ligner litt på vepsen, er litt søte og fine..Ser virkelig ut som disse tiltrekkes av gult..Gult er kult!!

 Så kos dere med litt bilder av dem, mens vi venter på vår og sommer!! 


#insekter #insekt #blomsterflue #dyr #natur #naturen #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotografi #foto #bilder #naturblogg #blogg #fotoblogg #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #sommer #vår #blomster 

 

Her kan du se innleggene jeg la ut i går: 

Den morsomme Spettmeisen!

Frodiths lille vår challenge. dag 2 LIV!

Mange forskjellige dråper!
 

Da ønsker jeg DEG en riktig GOD DAG! 

12 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

15.03.2017 kl.08:37

god morgen,ja det er fort gjort å glemme,da er det greit med sms varsling som minner en på timen )) får håpe du slipper å betale for den timen da.

God å høre att forkjølelsen er i ferd med å slippe taket og sol da herlig )) det haglet da jeg våknet,no er det opplett ute ,men vi får nok regn tenker eg.Nyt dagen og gå på skyggejakt )

Toini

15.03.2017 kl.08:41

fruensvilje: Jeg må nok betale ja..men får sette det på "tabbekoten" Har vært litt i egne tanker om dagen..skal på MR av korsryggen på fredag, for å finne ut om jeg har beckterevs..da jeg hadde positiv blodprøve på det..og disse hælbetennelsen kom gjerne vist man hadde den sykdommen..så er nok litt i en boble om dagen..Ja, i dag skal dagen nytes..og kanskje klarer jeg noen nye skyggebilder ja! hihih

fruensvilje.blogg .no

15.03.2017 kl.08:53

da må jeg få ønske deg lykke til,greit om en får en diagnose,da er det lettere å få hjelp og behandling også

Toini

15.03.2017 kl.08:58

fruensvilje: Ja det er helt sant..og ja, jeg tenker tanken jeg også..det vil forklare mye..men kjenner jeg er litt lei om dagen..Tusen takk Connie!

Vera Lynn

15.03.2017 kl.14:26

Jeg elsker vår og sommer, men vepsen er jeg ikke noe glad i... Problemet er bare at den er veldig glad i meg. Forrige uke var jeg som surret, for da hadde jeg glemt fotpleietimen min. Det var ikke før terapeuten ringte meg å sa at jeg skulle ha vært der jeg kom på det, hihi!! Ha en nydelig sol dag.

Toini

15.03.2017 kl.14:30

Vera Lynn: Så godt å høre at det ikke bare er meg..hihih..jeg fant det ut utpå dagen da jeg skulle sjekke tiden til torsdag..for mannen må være med å kjøre..jaja..må bare prøve å glemme det..at man glemmer..hihih.. Dette er jo ikke veps da..men de harmløse blomsterfluene! :-) En nydelig dag til deg også!

liveterherlig93

15.03.2017 kl.15:49

nydelige bilder:)

Toini

15.03.2017 kl.15:53

liveterherlig93: Tusen takk!

Eva

15.03.2017 kl.18:11

Fine sommerbilder <3 Og godt å høre at du er på bedringens vei <3

Jeg er veldig glemsk selv. Og ja, når energien forsvinner, så preger det alt, også hukommelsen. Jeg vet mye om det :)

Fortsatt god bedring til deg, og en fin kveld <3

Toini

15.03.2017 kl.18:36

Eva: Tusen takk! og ja, formen er fortsatt stigende! herlig! men..med formen..så gikk jeg litt for langt i dag...grrr..og har mer vondt i hælene..jaja..noe er det støtt..:-) Men vet jo hvorfor da.. God kveld til deg også!

Margrethe

15.03.2017 kl.21:33

Helt supre bilder <3

Toini

15.03.2017 kl.21:50

Margrethe: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

51, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv