hits

Vått og flott i skogen! / Foto

Ja det er et underlig vær. Først skinner solen, så regner det, så blåser det og sånn holder det på. Jeg begynte turen i sol, og avsluttet i dusk regn. Det er helt klart at vi har fått masse nedbør i det sist, for stiene var blitt elver, og elvene var gått over sine bredder. 

Men det var VÅTT OG FLOTT! 

Mystisk og mørk var skogen bak ved Røskestad vannet i dag. Jeg gikk i kortermet genser, og kjente virkelig at det var høst tempratur! Armene var iskalde når jeg kom til bilen. Brrrrr...Jeg hadde gudskjelov fleece vest, så det holdt litt på varmen ellers på overkroppen. 

Det var mange dråper som ropte på meg, men jeg prøvde å gå forbi de fleste, men blir dratt tilbake for å ta en titt, og plutselig så hadde jeg foreviget noen! Det er ikke lett å gå slik i en tett skog, med dråper hengende overalt! Det går sakte, for å si det slik. 

Lyset var dårlig i skogen, så mange av bildene ble dårlig i dag, men fikk da noen mystiske og fine bilder også. Vi gikk også litt rundt vannet, så det kommer et innlegg senere som er litt lysere og friskere! 

Håper du liker litt mystiske bilder også! 

#dråper #dråpe #vann #vått #regn #skog #hund #sopp #vær #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #foto #bilde #fotografier #fotografere #hobbyfotograf #amatørfotograf #friluft #friluftsliv #tur 

 

Ha en riktig GOD KVELD! 

 

8 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

10.08.2016 kl.18:30

det er vått ja,altfor vått spør du meg,men det gir fine bilder om det er opplett lenge nok til å knipse hi hi,du fikk iallefall mange fine bilder )

Toini

10.08.2016 kl.18:34

fruensvilje: Tusen takk..ja i dag var det bare dusk regn når jeg gikk..så det gikk fint..Ja det holder med regn nå..noen må tette den lekasjen i toppen!!

Tone

10.08.2016 kl.18:49

Ganske vått overalt for tiden hehe sommer i år har vært dårligt. men du har jo fått masse flott vær da i hele ferien og før :) Flotte bilder ;)

Toini

10.08.2016 kl.19:07

Tone: Ja jeg syns det har vært helt greit vær..liker jo ikke for mye varme..så så lenge det ikke bøtter ned hele tiden, så er jeg fornøyd..:-) Tusen takk!

Jeanett Michelle

10.08.2016 kl.20:45

For noen flotte og magiske bilder! :D

Toini

10.08.2016 kl.20:48

Jeanett Michelle: Tusen takk! så fint at du likte dem!

Henriette Celin

10.08.2016 kl.23:10

Ah, så flotte bilder!

Toini

10.08.2016 kl.23:28

Henriette Celin: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Toini

Toini

51, Hurum

Jeg har tre herlige dvergpinschere, Jayli, Zevs og Cessy! Vi går mye turer, og jeg elsker å fotografere, så det blir masse bilder av hundene og naturen rundt oss. Så her vil du finne vakre naturmotiver, utsiktsbilder, og hundebilder! Så følg meg gjerne, så får du litt naturbilder hver dag! Jeg følger deg gjerne tilbake.! Velkommen til min blogg!

Kategorier

Arkiv